Фіскальні реєстратори та їх характеристика

24-11-2019, 00:22 Новости
Фіскальнік - що це? Під цим поняттям мається на увазі одна з різновидів касових апаратів. Навіщо він потрібен? Завдання пристрою полягає у пресі чека при здійсненні розрахунків на касі. Щоб здійснювати оперативно-торговий облік, необхідно підключити ФР до комп'ютера. На ПК обов'язково повинна бути встановлена ​​програма, в якій містяться дані про ціни на товари і послуги. В іншому випадку пристрій не зможе функціонувати. Радимо вам фіскальні реєстратори купити.

Законодавством України не передбачено певні вимоги до установки конкретної різновиди ККТ. Тому підприємець може самостійно вибрати відповідне пристрій.

Фіскальні реєстратори та їх характеристика

 



Відмінність від онлайн-каси

Фіскальний реєстратор має спільні риси з онлайн-касою, але обидва цих пристрої відрізняються один від одного за такими параметрами:

В онлайн-касі можна самостійно задати ціну товару. У реєстраторі такої можливості немає, так він працює в автоматизованому режимі.
У чеку, який друкує ФР, міститься набагато більше інформації і за розміром він ширше.
Інформацію, що міститься в ФР, неможливо знищити без втручання фахівця. Це пояснюється наявністю вбудованої фіскальної пам'яті, яка відсутня у онлайн-кас.
До фіскального реєстратору можна без проблем підключити смартфон, що сприяє автоматизації роботи підприємства.
Онлайн-каса обійдеться дешевше, також вона не вимагає підключення додаткових пристроїв.
Онлайн-каса дозволяє тільки друкувати чеки. ФР володіє і іншими корисними функціями, наприклад, формування документів обліку.
Онлайн-каса здатна запам'ятати лише кілька товарів і послуг, тому переважно її використовують при веденні малого бізнесу. Великі торгові мережі вибирають саме фіскальний реєстратор, так як він має необмежену пам'яттю.
Робота онлайн-каси вважається автономної, а занести в пристрій необхідні відомості можна за допомогою клавіатури. Підключення ФР може бути здійснено через ПК або POS-термінал.
Фіскальний реєстратор дозволяє в будь-який час змінювати відомості, що знаходяться в базі даних пристрою. Онлайн-каса цим похвалитися не може, тому замінити пробитий товар не вийде.
ФР набагато швидше виконує поставлені завдання, ніж онлайн-каса.
ФР здійснює контроль над веденням підприємницької діяльності. Пристрій дозволяє відстежити весь шлях товару від його прибуття на склад до продажу.
Функція сканування товарів, якою володіють ФР, дозволяє передавати відомості про продукти прямо в податкову.

Добавить

КОММЕНТАРИИ

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Fatal error: Call to a member function close() on string in /home/o/omsaananda/nfurman.com/public_html/index.php on line 388