Як вибрати кладки матеріал. Як підібрати будівельну цеглу і купити в Києві?

4-05-2020, 21:02 Новости

В даний час все люди пред'являють до будівельних матеріалів підвищені вимоги. В першу чергу, всі чекають від матеріалів високу міцність і відмінну теплоізоляцію. Також важливу роль відіграє і вага конструкції. Щоб якось «вижити» серед величезної кількості конкурентів, довелося внести зміни і в звичайну цеглу. Тепер в його структурі присутні щілини, які знижують теплопровідність. Вигiдно купити цеглу ви можете тут https://kiev.kub.in.ua/kladochnye-materialy/kirpich/.

Поділяють цегла і за формою отворів:

  1. Квадратні;
  2. Круглі;
  3. прямокутні;
  4. Овальні.

Як вибрати кладки матеріал. Як підібрати будівельну цеглу і купити в Києві?


Варто відзначити, що число порожнеч може варіюватися від двох до кількох десятків. Також може коливатися і обсяг: від 13 до 55%.

Щілинний цегла можна розділити на кілька категорій. Вони залежать від того, які вимоги були до нього спочатку пред'явлені. Слід зазначити, що кожен тип має свої властивості і особливості:

Як вибрати кладки матеріал. Як підібрати будівельну цеглу і купити в Києві?


  1. Поризований. Основне застосування отримав в облицюванні, так як через структури значно скорочується його маса. Що стосується якості, то можна сказати, що покращилися показники звукопоглинання і теплоізоляції.
  2. Теплоефективних. При використанні цегли даного типу передбачається зменшення витратних матеріалів майже в два рази. Це пов'язано з теплопровідних якостями будівельного матеріалу. При використанні в будівництві такого цегли є можливість зменшити ширину зводяться стін. Так як щілинний цегла має меншу масу, це значно полегшує конструкцію, тим самим знижуючи тиск на фундамент. Варто відзначити низьку теплопровідність. Ця особливість має на увазі збереження температури, як в холодну пору року, так і в жарку погоду.
  3. Цементно-піщаний. Для виробництва такої цегли використовуються наступні матеріали: різноманітні синтетичні добавки, пісок і цемент. Цегла відрізняється відсутністю в своєму складі глини, що вдвічі здешевлює виробництво. Незважаючи на це, такі характеристики, як теплопровідність і міцність залишаються на колишньому рівні.
  4. Пенодиатомитовая. В основному його використовують для споруд, які піддаються впливу високих температур. Наприклад, великим попитом він користується для будівництва доменних або плавильних печей. Робоча температура в таких будівлях може досягати 900 градусів. Рідко використовується в звичайному будівництві через високу вартість.
  5. Керамічний. Даний цегла відрізняє привабливий зовнішній вигляд, а також високий рівень теплоізоляції. При будівництві використовується для обробки, як зовнішніх стін, так і внутрішніх.

Добавить

КОММЕНТАРИИ

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Fatal error: Call to a member function close() on a non-object in /var/www/nfurman.com/data/www/nfurman.com/index.php on line 388